In de media

Het boek van Adri komt regelmatig in de publiciteit:

Adri de Visser in Een Goede Zondag

NPO radio516Op  zondag 1 maart van 6.02 - 8.00 uur op NPO5 EO wordt een gesprek met Adri uitgezonden: tussen 6.30 - 7.30 uur (2x 2 blokjes)

Na de uitzending is het programma terug te luisteren via de website en op de eerste werkdag na de uitzending ook los te beluisteren. Ga daar voor naar ‘fragmenten’

 

Zaterdagavond 6 december 2014 SBS6

SBS Hart van Nederland komt de opbouw van de tentoonstelling filmen in het stadsmuseum van Harderwijk. De uitzending is op zaterdagavond rond 22.30 uur.

hartvannederland

 

TV-uitzending RTL Late Night met Humberto Tan

Op 27 november 2014 waren Adri en Regine in de tv-uitzending van RTL Late Night met Humberto Tan.

rtl late night 27112014

Dwarslaesie na overval in Afrika
De Wandeling: Dromen over Afrika | KRO, 4 okt 2014 | Bekijk hier de uitzending

Arie Boomsma wandelt met natuurfotograaf Adri de Visser en zijn vrouw Regine. Zij zagen hun vrije en avontuurlijke leven in enkele seconden totaal veranderen toen ze met geweld werden overvallen in Afrika. Adri krijgt 6 kogels in zijn lijf waarvan één in zijn oog. Hij overleeft maar tegen een hoge prijs.

Hij heeft een dwarslaesie, raakt vrijwel blind en moet afscheid nemen van alles wat hij niet meer kan. Op de savanne van Burgers Zoo ervaart Adri voor het eerst weer de aanwezigheid van wilde dieren die hij als natuurfotograaf zo fenomenaal heeft vastgelegd.

adri de visser in kro de wandeling 550

 TV-show met Scott Kelby: bespreekt boek van Adri